19 martie 10 minute și 38 de secunde în lumea asta stranie

Duminică, 19 martie 2023, ora 16:00, Bookstory, bulevardul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuită

Club de autor: 10 minute și 38 de secunde în lumea asta stranie, Elif Shafak

Luna martie o dedicăm scriitoarei de origine turcă Elif Shafak, una dintre cele mai îndrăgite autoare contemporane.
În Cluj, la Bookstory, povestim duminică, despre „10 minute și 38 de secunde în lumea asta stranie”, un roman cu o premisă care ne-a stârnit curiozitatea:
„După ce inima încetează să-i mai bată, Leila Tequila – o prostituată agresată pe o stradă din Istanbul – descoperă că mintea ei se încăpățânează să reziste încă puțin și încă puțin… În cele 10 minute și 38 de secunde care îi mai rămân înainte să se stingă de tot, creierul lucrează febril, rememorând episoade esențiale din viața ei sau a celor cinci prieteni pe care și i-a făcut în Istanbul.” (Editura Polirom)
Cum funcționează?
Citim fiecare cartea și duminică, 19 martie, ora 16:00, ne vedem la Bookstory, pentru discuții față în față. Intrați în librărie și coborâți scările (întrebați librarii dacă nu știți unde sunt scările).
Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.
Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.
Achiziționați cartea de la Bookstory cu 10% reducere! Trebuie doar să menționați că participați la clubul de carte și să solicitați reducerea în librărie.
Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, dar #spoilers!
„Clubul de autor” este o inițiativă a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!
Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea sau două buymeacoffee.com/aivimediahub Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.