19 martie 9 din 10. Ultimul capitol

Duminica, 19 martie 2017, ora 19:00, Reactor de creație și experiment, str. Petofi Sandor, nr. 4

Pret bilet: 20 lei

9 din 10. Ultimul capitol

Început de primăvară reactiv

Luna martie e una specială la Reactor de creație și experiment, nu doar pentru că în sfârșit se poate spera la o vreme suficient de bună încât să permită statul la soare, în curte, ci și pentru că se aniversează trei ani de la deschiderea din 2014.

Primul spectacol realizat de Reactor profită de aniversarea a 3 ani de Reactor, cât și și de tema expunerii pe care o propunem cu această ocazie, ca să își ia la revedere de la un public care l-a răsfățat.

Vom avea așadar ocazia să vedem o reprezentație veche și nouă în același timp, o versiune unică, inedită și exclusivă, cu întreaga distribuție extinsă.

Cu: Oana Hodade, Oana Mardare, Lucia Mărneanu, Doru Mihai Taloș
Regia: Leta Popescu
Dramaturg: Ana Cucu Popescu

Chestionând limbajul specific cărților motivaționale, „9 din 10” este rezultatul unui proces de lucru de tip devised theatre, având la bază un scenariu colectiv, bazat pe improvizațiile actorilor, coordonat de dramaturgul Ana Cucu-Popescu, sub regia Letei Popescu.
Spectacolul confruntă publicul cu realitatea îndoielnică a statisticilor abracadabrante de astăzi, o realitate aflată la limita dintre „fake” şi „true”, la limita dintre „how to be…” şi „be yourself!”. Acid şi plin de umor, „9 din 10” este o critică a standardelor actuale de perfecţiune şi o celebrare a autenticitaţii din spatele acestor norme. Bine documentat de către întreaga echipă, spectacolul are într-un final o abordare ironica, dar și autoironică.

Bilete:
12 lei – preț redus pentru elevi, studenți și pensionari
20 lei – preț întreg

Rezervări: http://www.reservr.net/u/reactor/event/xYEPSYgOGfp90tCm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.