19 noiembrie Pavilionul femeilor

Marți, 19 noiembrie 2019, ora 18:00, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuită

Clubul de Carte Nobel 3.8 – Pavilionul femeilor, Pearl S. Buck

În luna noiembrie, discutăm la #clubuldecartenobel despre Pearl S. Buck – scriitoare americană, laureată a premiului Nobel pentru Literatură în anul 1938.

Pentru a avea un punct de plecare comun în lecturi, propunem să citim și să citiți » „Pavilionul femeilor”. Vă încurajăm, desigur, să citiți și alte opere ale autoarei.

Motivația juriului Nobel: „…pentru descrierile dense și autentic epice ale vieții țărănimii chineze, precum și pentru capodoperele ei în domeniul biografiei.”

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă desfășurată în cadrul AIVI Cluj – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

La Clubul de Carte Nobel ne propunem să citim, în fiecare lună, o carte a unui autor care a primit această distincție pentru literatură. Citim, iar apoi ne dăm întâlnire și discutăm pe îndelete despre experiențele noastre în ale lecturii.

Cu mențiunea că nu obișnuim să facem critică literară în adevăratul sens al cuvântului, vă așteptăm cu drag și plini de curiozitate să analizăm aceste opere împreună, dintr-o perspectivă personală, subiectivă și sinceră.

Vă invităm, așadar, printre cărți – să povestim despre cărți!

Participarea la eveniment este gratuită și nu necesită înscriere prealabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.