19 noiembrie Stereotype Bizarre

Sambata, 19 noiembrie 2016, ora 22:00, The Shelter, Piata Unirii, nr. 25

Pret bilet: 10 lei < 22:00 – 00:00 > 15 lei

Stereotype Bizarre

Si luna aceasta vrem sa exploram sunete impreuna!
Sambata baietii de la Round Sound revin pe scena The Shelter cu o prestatie eclectica din laboratorul lor de muzica experimentala. JB si Akos la pupitru vin in completare cu muzica bine selectata pentru o sambata cu dans.

Stereotype Bizarre
The journey from organic to electronic sound

Physically, psychologically, emotionally, and energy-wise, you must break your limitations. That is when your perception
expands

Round Sound – LIVE
D`Ani – bass, keyboards, drum programming
Sikorsky – guitar, keyboards, vocoder, vocals

Round Sound Music Laboratory este un proiect initiat de Daniel Rusu si Marius Muntean (aka D`Ani & Sikorsky), responsabilii principali cu frecventele de bass si de chitara în trupa Aria Urbana.
Cu Round Sound, cei doi se reinventeaza într-un experiment muzical continuu, construind un univers electronic în jurul unei planete perfect rotunjite de sintetizatoare, chitari electrice, linii de bass, clape si compozitii de percutie.
In fiecare aparitie live Round Sound experimenteaza pe o baza electronica creata în laborator, lasându-se în acelasi timp inspirati de public si atmosfera.
In aceasta perioada ei pregatesc lansarea primului maxi-single – TELEMARK, continand 3 versiuni ale aceleasi piese, una dintre ele fiind realizata de Camil Dumitrescu (FUTURE NUGGETS).

JB
Relația lui Alexandru Draganescu aka JB cu muzica este una de amor cu nuanțe obsesiv-compulsive. Din umbra celor câteva mii de discuri colecționate de-a lungul anilor, urechile sale funcționează fără pauză ca un scanner bine setat în căutarea calității sonore. Prin urmare, produsul livrat la pupitru este unul premium.

Akos – Stereotype Bizarre

Visuals – MAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips