19 septembrie Immolation, Melechesh, Azarath, Sincarnate, No More Fear

Marti, 19 septembrie 2017, ora 19:00, Flying Circus, str. Universității, nr. 3

Pret bilet: 70 lei

Immolation, Melechesh, Azarath, Sincarnate, No More Fear

IMMOLATION, Melechesh si Azarath vor concerta in Romania.

Program:

18.30 – doors open
19:00 – 19:30 NO MORE FEAR
19:45 – 20:15 Sincarnate
20:30 – 21:15 Azarath
21:35 – 22:25 Melechesh
22:55 – …. Immolation

IMMOLATION, o trupa cult a scenei de death metal internationale revin la Cluj Napoca in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album de studio, intitulat “Atonement”, material lansat de casa de discuri Nuclear Blast.

Formata in 1993 ca un proiect solo de catre Ashmedi, MELECHESH s-a evidentiat in piata metal cu un sound aparte cu influente orientale, dand nastere unui stil aparte denumit “Asirian metal” sau “Oriental black metal”.

Azarath, trupa infiintata in 1998 de Inferno, tobosarul celor de la Behemoth, va concerta din nou in Fabrica dupa concertul sustinut in 2013, urmand sa ajunga in premiera la Cluj Napoca.

La Bucuresti concertul va avea loc in Club Fabrica, in timp ce la Cluj Napoca evenimentul se va desfasura in Flying Circus, iar biletele pot fi achizitionate online de pe iabilet.ro si din reteaua Iabilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– 70 lei pana pe 18 septembrie.
– 75 lei, la intrare, in limita capacitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.