2-4 octombrie Cluj Symphony Experience

Cluj Symphony Experience

02 – 04 octombrie 2020, Cluj-Napoca

Cluj Symphony Experience – a 4-a ediție

Chiar și într-un an dificil, Cluj Symphony Experience își propune să aducă zâmbetul pe buzele publicului clujean și poate un strop din normalitatea de altădată.

Evenimentul va avea loc în mai multe locații din Cluj-Napoca.

Sunteți invitați să vă alăturați și să vă lăsați purtați de acordurile muzicii.

A 4-a ediție a festivalului va debuta cu experiența cea mai dragă publicului de la ediția anterioară, Lake Symphony. Într-un cadru feeric și inedit, orchestra va concerta pe pontonul fix al Lacului Gheorgheni I (cel de la Parcul Iulius), vineri, începând cu ora 18:00.

Ziua de sâmbătă va fi dedicată unei experiențe mai altfel, în premieră națională: Car Symphony. Mini – concertul învăluit în mister va avea ca protagoniști o orchestră, o locație foarte vizitată de clujeni, Parcul Iulius și…o mașină. Amănuntele legate de acest eveniment vor fi divulgate cu puțin timp înainte de concert, pe canalele de comunicare ale evenimentului, păstrarea elementului surpriză fiind caracteristica majoră a acestui festival.

Duminică orchestra va colinda orașul, în ritmul muzicii. Aceasta va răsuna pe străzi, în piețe și zone circulate. La fel ca în anii precedenți, City Symphony – această călătorie muzicală nu are un traseu bine stabilit. Clujenii sunt invitați să se lase surprinși și bucurați de muzică, acolo unde se așteaptă cel mai puțin.

Festivalul se va încheia cu o experiență dedicată mămicilor, tăticilor și bebelușilor acestora. Baby Yoga Symphony va avea loc în Iulius Parc, de la ora 16:00. Cei mici vor fi purtați spre o lume a relaxării și veseliei, în timp ce părinții vor avea ocazia să descopere secrete ale unei interacțiuni sănătoase cu cel mic. Un eveniment inedit care va îmbina yoga și muzica clasică într-o armonie perfectă.

Toate experiențele se vor desfășura respectând regulile în vigoare datorate pandemiei.
Accesul este gratuit.

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.