2 – 5 iunie 2016, ora 18:00, Urania Palace, str. Horea, nr. 4

Intrarea liberă

TIFF – Expozitia Solo Exhibition, Eliran Kantor

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc. Înfiinţat în 2002, este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România.

În cei 14 ani de existenţă, TIFF a devenit un brand recunoscut în România nu numai pentru calitatea programelor prezentate, ci şi pentru organizarea excelentă, atmosfera efervescentă şi multitudinea de evenimente, de la seminarii şi workshopuri până la concerte şi petreceri până în zori de zi.

Artist şi ilustrator, Eliran s-a născut în Israel şi din 2009 locuieşte în Berlin.

În 2005, pe când avea doar 21 de ani, a fost angajat de o companie de advertising pentru care a regizat şi conceput campanii naţionale pentru brand-uri precum Renault şi Visa.

Un an mai târziu a renunţat la advertising pentru a se concentra pe crearea copertelor de album ale unor formaţii rock şi metal.

Până în prezent lucrările sale au apărut pe mai bine de 100 de albume pentru Testament, IcedEarth, Hatebreed, Sodom, GWAR, Soulfly, Kataklysm, Anacrusis, Atheist, Incantation, Sigh, Hate Eternal, Satan, Tristania & Fleshgod Apocalypse şi multe altele.

Programul zilei de joi aici.