2 aprilie Amanta

Luni, 02 aprilie 2018, ora 20:00, Opera Nationala Romana, Piata Stefan cel Mare, nr. 2-4

Pret bilet: intre 50 si 120 lei

Comedia Amanta

Comedia “Amanta” in regia lui Armand Calinovici , o adaptare dupa celebra lucrare   ” Incurca lume ” de A.D. Hertz , va fi pusa in scena de artisti de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate in numeroase filme si piese de teatru din aria comediei : Ileana Olteanu / Eugenia Serban (Olga) , Magda Catone/ Monica Davidescu/ Raluca Petra (Didina Strambuleanu), Ovidiu Cuncea (Bungrazescu Traian), Dorin Andone/ Gavril Patru (Matei Pintenaru) si Armand Calota (Emil Strambuleanu), o distributie exceptionala ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Actiunea se desfasoara la inceputul secolului xx…in zori, avocatul Emil Strambuleanu se intoarce acasa cu o trasura …uuuuups…Didina nu doarme .e…furioasa! Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi in fata nevestei ravasite ? Dar ce te faci cand minciuna , o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propria casa? Hai sa vedem pe unde scoti camasa…cand in familie cumnatul e procuror.

Amanta vine la Cluj-Napoca si te trimite in insorita Grecie !

Cumpara-ti bilete la cea mai vizionata comedie din Romania <Amanta>, trimite codul de bare de pe biletul de intrare la urmatoarea adresa :

ASOCIATIA GHEORGHE IVASCU PADES, str. Garii, nr. 5 , Sibiu, jud. Sibiu, si prin tragere la sorti, poti castiga un sejur de 2 persoane in luna iulie , in Grecia !

Tragerea la sorti se va face la sfarsitul spectacolului.

Bilete online:

http://www.eventim.ro/ro/bilete/amanta-cluj-napoca-opera-nationala-romana-486065/event.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.