2 februarie Dă mai departe

Joi, 2 februarie 2017, ora 17:00, ScoutHouse, str. Victor Babes, nr. 33

Dă mai departe – lansare de carte

Librăria Bookstory, Editura Pandora M şi Organizaţia Naţională Cercetaşii României vă invită la evenimentul de lansare a cărţii Dă mai departe, de Catherine Ryan Hyde.

Invitaţi:
Gabriela Lupea, manager Cortina Events – spectacole de teatru pentru copii
Alexandru But, lider de cercetaşi.

Inspirat de o temă pe care o primește de la noul său profesor de Științe sociale, micul Trevor are o idee menită să schimbe lumea. O ambiție uriașă pentru un puști de numai doisprezece ani, dar care reușește, în ciuda obstacolelor, să nu-și piardă idealismul și să demonstreze că toți putem fi capabili de fapte bune.
În jocul aritmetic al lui Trevor, de la un singur om care face trei lucruri importante pentru trei oameni diferiți, se poate ajunge la o lume întreagă în care o favoare primită nu se întoarce, ci se răsplătește dând mai departe ajutorul celor care au nevoie de el.

Gabriela Lupea, după ce a lucrat zece ani în corporații, a simțit că locul ei nu este acolo. Așa s-a născut în 2013 Cortina Events, și așa a renăscut și ea. Îi place să surprindă copii, să le facă bucurii, să îi asculte, să le urmărească emoțiile în timpul spectacolelor, și cel mai mult să le vadă zâmbetele.

Alexandru But este lider în cadrul Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României. Şi-a început activitatea de animator socio-educativ în 2009 şi de atunci lucrează cu grupele de vârstă 7-11 şi 18-24 ani. A coordonat şi a pus umărul la numeroase evenimente locale şi regionale organizate de cercetaşi pentru copii sau pentru comunitate. În perioada 2010-2014 a făcut parte din echipa naţională de pedagogie unde a a avut o contribuţie substanţială în dezvoltarea ramurii de vârstă “seniori” (18-24 ani), iar din 2015 şi-a început activitatea ca şi formator pentru adulţi. În martie 2016 a renunţat la slujba de programator pentru a se concentra asupra unor proiecte personale şi pentru a pune bazele “Scout House”, prima anticafenea din Cluj, realizată de cercetaşi pentru comunitate, loc pe care în momentul de faţă îl administrează.

10% din încasările din timpul evenimentului vor fi donate Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.