Oferim 2 invitatii duble la concertul tenorului ALESSANDRO SAFINA

Oferim 2 invitatii duble la concertul tenorului ALESSANDRO SAFINA, eveniment care se va desfasura la Sala Polivalenta, in data de 14 decembrie 2016, de la ora 19:30. Concursul este realizat in parteneriat cu prietenii nostri de la Premium Booking.

Ce trebuie  sa faceti:

 

  • Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce origine are tenorul ALESSANDRO SAFINA?
  • Sa ne scrieti un review  cu parerea voastra despre noi si sa ne acordati un numar de stele pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ILikeCluj/reviews. Cei care ne-au mai scris review-uri, pot participa la concurs daca dau un share review-ului lor sau altui review care le-a placut.

Puteti lasa comentariile si review-urile pana in data de 27 octombrie 2016, ora 10:00.

ALESSANDRO SAFINA, unul dintre cei mai populari tenori din lume, revine cu un nou concert în România, grație organizatorului Premium Booking. După spectacolul impresionant prezentat la București, unde a fost ovaționat de peste 4.000 de spectatori, îndrăgitul tenor și-a răsplătit admiratorii cu nu mai puțin de 5 bisuri.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul tenorului ALESSANDRO SAFINA

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acestia au termen 1 luna sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

 

 

32 comments

  1. Alessandro Safina are origine italiana. Am dat share la review-ul meu. 🙂

  2. Sunteti un site foarte bun unde putem afla toate evenimentele importante din orasul Cluj-Napoca si din imprejurimi. Succes in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.