2 iunie Guerrillas, Kazah, Breakout

Sambata, 2 iunie 2018, ora 20:00, Hard Club, str. Republicii, nr. 110

Pret bilet: 20 lei

Guerrillas, Kazah, Breakout

OI ! OI ! OI ! Sambata in doi la Hard ii hardcore pentru voi. Guerrillas va-nteapa retina, Band Kazah (Hu) va taie lumina si =BreakOut= va explica cum tineretul se ridica.

Guerrillas
Fondata in 2002 la Cluj-Napoca, Guerrillas este una din formatiile reprezentative ale miscarii hardcore-metal din Romania. Influentata de trupe ca Sepultura, Soulfly si Biohazard, muzica lor se defineste prin riff-uri puternice de thrash combinate cu breakdown-uri grele si voci explozive, exprimand o atitudine hardcore autentica.

Playlistul concertului va contine piese din intreaga discografie Guerrillas, interpretate intr-o componenta noua in care alaturi de Comandante, Jenci si Mistah White pe scena va urca noul chitarist Ovidiu a.k.a Panda si invitatul special Sergo la cealata chitara.

Kazah (Band Kazah)
Dupa cateva schimburi de membri, formatia KAZAH a luat fiinta in anul 2014, in orasul Biharkeresztes (HU), aproape de granita cu Romania. Stilul in care ne exprimam este Hard Core / Metal. Anul trecut in august am terminat inregistrarea primului nostru album in studioul Miracle Sound Studio din Szeged, Iar in decembrie, albumul a fost lansat worldwide. De cand exista trupa am cantat in multe locatii din Romania, Ungaria, Italia si Serbia, atat la festivaluri mari ca si Magura Wave Fest, We are rocking the city, Rock Over Ludus sau Maris fest, cat si in foarte multe cluburi. In 2018 avem in plan un turneu de lansare al albumului ce va include tari ca si Ungaria, Romania, Cehia, Slovacia, Austria, Germania si Polonia.

=BreakOut=
BreakOut este o formație de Alternative Metal din Cluj-Napoca, înființată în anul 2012. Entuziasmul trupei provine din energia pe care publicul o transmite la fiecare concert, materializându-se într-un show dinamic și antrenant. Trupa este formată din 5 haiduci: Andi (voce), Dragoș (chitară/voce), Mihai (chitară/voce), Sebastian (bass) și Gabi (tobe), mereu pregătiți să dea tot ce au mai bun pe scenă.

Faceti incalzirea fizica pentru mosh pit, circle pit si headbang si ne vedem la Hard Club Cluj !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.