Joi, 2 iunie 2016, ora 21:00, Urania Palace, str. Horea, nr. 4

Pret bilet: 25 lei

TIFF – OCS

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc. Înfiinţat în 2002, este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România.

În cei 14 ani de existenţă, TIFF a devenit un brand recunoscut în România nu numai pentru calitatea programelor prezentate, ci şi pentru organizarea excelentă, atmosfera efervescentă şi multitudinea de evenimente, de la seminarii şi workshopuri până la concerte şi petreceri până în zori de zi.

În componența actuală a trupei, care a variat de-a lungul timpului, intră Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas).

Omul cu Șobolani este trupa de rock alternativ înființată în Constanța, care în 1997 schimba perspectiva asupra a ceea ce se cânta în România. De atunci au trecut 19 ani de căutări, opt albume, 30 de videoclipuri, sute de concerte și trei generații de fani. Omul cu Șobolani a evoluat de la angoasantul Ne punem în cap, trecând prin veselia din OCSTV și introspecțiile din Dansăm legați la ochi cu spatele la zid, susținându-și examenul maturității cu Marea căutare.

Biletul poate fi cumpărat online de pe biletmaster.ro

Programul zilei de joi aici.