Joi, 2 iunie 2016, ora 22:00, Casa TIFF,  str. Universității, nr. 6

Pret bilet: 15 lei

TIFF – Zmei3

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc. Înfiinţat în 2002, este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România.

În cei 14 ani de existenţă, TIFF a devenit un brand recunoscut în România nu numai pentru calitatea programelor prezentate, ci şi pentru organizarea excelentă, atmosfera efervescentă şi multitudinea de evenimente, de la seminarii şi workshopuri până la concerte şi petreceri până în zori de zi.

Zmei3 este formația de români din Berlin care a creat un nou stil: Rough Romanian Soul. Zmei3 înseamnă Paula Țurcaș – voce, Oli Bott – vibrafon, și Mihai Victor Iliescu – chitară, voce.

Primul lor album a fost produs de renumitul producător american Ian Brennan, câștigător al premiului Grammy pentru un proiect cu legendara formație rock tuaregă Tinariwen din Algeria. Albumul Rough Romanian Soul a fost înregistrat în România, mixat în Franța și masterizat în California, în urma unei campanii de crowdfunding de succes de pe Kickstarter, susținută de fanii din România, SUA, Canada, Germania, Franța, Australia, Noua Zeelandă și din întreaga lume.

Biletul poate fi cumpărat online de pe biletmaster.ro