2 mai Quiz Night

Miercuri, 2 mai 2018, ora 20:15, Karolina Pub & Terrace, str. Constantin Daicoviciu, nr. 9

Taxa de participare: 5 lei/ persoană 

Quiz Night

Miercuri nu iti fa planuri! Formeaza o echipa cu cativa prieteni inspirati si rezerva un loc echipei la Quiz Night/Karolina Pub.

Regulament

1. Pot participa echipe formate din minim 2 și maxim 6 membri. Dacă o echipă depășește acest număr va fi depunctată cu -1 Punct/Runda/Jucător in plus.
2. Quiz-ul este împărțit în 6 runde, cu 6 domenii diferite; fiecare rundă va avea câte 10 întrebări a cate 1 punct fiecare; 5 domenii sunt alese de către noi, iar ultimul domeniu este aleasă de echipa aflată pe ultimul loc la ediția anterioară.
3. Fiecare echipă va primi câte o foaie de concurs înainte de fiecare rundă, pe care vor scrie numele echipei, numele căpitanului lor, numărul rundei și răspunsurile la întrebări. Foile vor fi ridicate la finalul fiecărei runde.
4. Fiindcă ne gândim și la fumători, din 2 în 2 runde o să facem o pauză de țigară după care o să anunțăm și punctajul până în acel moment.
5. În caz de egalitate, li se vor adresa intrebari de departajare capitanilor echipelor.
6. Este interzisă folosirea telefoanelor mobile, tabletelor, laptop-urilor și a oricăror altor dispozitive pentru accesarea internetului sau comunicarea cu alte persoane în vederea aflării răspunsurilor. Echipele care nu respectă această regulă vor primi la prima abatere o penalizare de 10 puncte, iar la o a doua abatere vor fi descalificați din concurs.
7. Dacă un membru părăsește masa în timpul rundei, aceasta se poate alătura din nou echipei doar la sfârșitul rundei.
8. Premiile: I. 150 de lei cash
II. Voucher de consumație în valoare de 80 de lei
III. Voucher de consumație în valoare de 50 de lei.
• Voucherele de consumație au o valabilitate de 6 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.