2 septembrie Alerg Pentru Spitalul Copiilor

Sambata, 2 septembrie 2017, ora 11:00, Baza Sportivă Gheorgheni, str. Alexandru Vaida Voevod

Alerg Pentru Spitalul Copiilor

Speranța stă în fiecare dintre noi, schimbarea ni se datorează, în primul rând, nouă. Așa cred eu. Solidaritatea este o formă faină de sprijin efectiv pe care o acordăm celor din jur, cunoscuți sau nu, atunci când au nevoie să simtă omenia din noi…. Eu, tu, el, ea, NOI.

Toamna se prezintă din nou, agățând fila septembrie în calendar.După leneveala de peste vară, vă invităm să alergăm pentru Spitalul Copiilor.

Acesta nu este un concurs, nu există taxă de participare, înscriere, cronometru sau podium. Este un exercițiu de solidaritate umană, de bunăvoință, unde orice donație este binevenită, dar nicidecum obligatorie. Alergarea este simbolică, fiecare după putere sau dispoziție.

„Cât de complicat poate fi să faci un spital doar din fonduri private? Probabil foarte complicat. Asta însă nu ne poate impiedica să îl facem oricum.

Copiii ar trebui să se bucure de copilărie. Să se joace, să descopere, să râdă. Să facă toate astea știind că mami si tati vor repara orice problemă apărută pe drum. Avem nevoie de ajutorul tău! Da, pentru ca ne dorim ca acest centru să fie construit exclusiv din bani privați: donații și/sau sponsorizări de la persoane fizice și juridice private, române sau străine.

Suma strânsă până în acest moment este 627377 LEI (actualizat 18.08.2017).

Detalii despre proiect: www.1leu.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.