Sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu orele 20:00, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca va avea loc cea mai așteptată petrecere retro a anului. Cea de-a patra ediție WE LOVE RETRO, din cadrul Transylvania Music Events, aduce pe scenă mai mulți artiști ai anilor ’90, decât în edițiile precedente: mai exact, 6 nume reprezentative acestei industrii muzicale. Mai mult decât atât, WE LOVE RETRO va pune un mai mare accent pe partea de producție a evenimentului, o scenografie mai complexă, care va teleporta invitații într-un show de excepție. În fiecare an festivalul s-a bucurat de câte un nou record de audiență.


Artiștii care ne vor transpune în lumea retro sunt: 2 Unlimited, Haddaway, Corona, Dj Sash!, iar în premieră N&D și Sweet Kiss, care s-au reunit în exclusivitate pentru acest eveniment.

2 Unlimited – Consacrata trupă tehno-dance, care s-a remarcat prin single-ul No limit, prezent pe prima poziție a chart-urilor europene și care a vândut peste 18 milioane de albume în întreaga lume, va concerta pe scena WE LOVE RETRO într-o formulă nouă. Prezent va fi doar un membru original al trupei 2 Unlimited, Ray Slijngaard, alături de noua solistă Kim Vergouwen, despre care organizatorii sunt convinși că vor face un show de neuitat.

Haddaway – Artistul olandez, care a făcut furori cu piesa What is love și cu peste 900.000 de albume euro-dance vândute, va fi pentru prima dată în Cluj-Napoca după câteva apariții reușite în București.

Corona – Plină de viață și exotică, personajul principal al trupei italiene, Olga Maria de Souza este pregătită să recucerească publicul cu celebrele piese Rhythm of the Night, Baby Baby, Try me out și multe altele.

Dj Sash! – Echipa germană, care a dat startul evoluției muzicii electronice și care a câștigat peste 65 de premii, revine în România după nouă ani, dar de această data în Cluj-Napoca. Celebra piesa care a răsunat în cluburi, It’s my life este unul dintre hit-urile ce vor fi mixate pe scena WE LOVE RETRO.

N&D – Îndrăgitele piese de dragoste Nu pot să te uit, Vino la mine sau Visul Tău vor prinde din nou viață, după ce sute de cupluri s-au regăsit în versurile lor la momentul lansării. Chiar dacă anul 2003 i-a separat pe cei doi artiști, nostalgia succesului și dorul fanilor îl readuce pe Nik alături de scena celei mai mari petrecere retro din țară.

Sweet Kiss – Anii ’90 au dat naștere și trupei Sweet Kiss, care a marcat muzica românească prin celebrul hit Alin, Alin. Cei 3 membrii: Irina Pavlenco, Nicoleta Afridota Aneni și Laurențiu Vasioi nu au mai concertat împreună din anul 2004, iar Transylvania Music Events a reușit să reunească toți membrii originali ai trupei Sweet Kiss pentru evenimentul din acest an.

Având în vedere succesul edițiilor trecute, anul acesta, s-au pus în vânzare 9.000 de bilete. Prețul acestora diferă în funcție de amplasarea locului în sală: 65 de lei (zona Standard Dance Area) și 120 de lei (Diamond Seat). Biletele de tip “Diamond Seat” și “Golden Ticket” oferă, pe lângă cele mai bune locuri în sală, acces la baruri special amenajate. Ultimele bilete valabile la aceste prețuri pot fi cumpărate până duminică, 24 septembrie.

Începând de luni, 25 septembrie, costurile biletelor vor crește după cum urmează:

Diamond Seat – 140 de lei

Golden Circle – 120 de lei

Standard Seat I – 95 de lei

Standard Dance – 85 lei.

Biletele pot fi achiziționate de la: Casa de Cultură a Stundeților Cluj-Napoca, Agenția Teatrală Cluj, Orange Sediul Central, Orange P-ța Unirii, Orange Shop Iulius Mall, Iulius Mall la parter (standul Ticket Event lângă Info Point), Platinia Mall (salonul Gett’s Color Bar). De aseamenea, biletele pot fi cumpărate și online: biletmaster.ro și eventim.