2 zile de training intensiv si interactiv: Marketing & Branding Essentials

Ai un business si vrei sa il cresti sanatos? Lucrezi in marketing sau comunicare si ai vrea sa abordezi marketingul intr-un mod structurat si profesionist? Esti unde trebuie. Am combinat pentru tine cele mai bune ingrediente într-un curs condensat de doua zile care sa iti ofere toate instrumentele necesare pentru a te diferentia pe piata, a ajunge la clientii pe care ti-i doresti si a le comunica mesaje cu valoare pentru ei. .

Cost: 850 lei ambele zile, sau 500 de lei fiecare modul de o zi.

Despre Trainer:

Mihaela Mureșan, Marketing Strategist & Brand Architect la Brand Essence.

Mihaela are o experienta de 17 ani în marketing dintre care 10 ca Marketing Manager la IKEA. A lucrat în retail, electronice și media (LG Electronics, Radio Contact, Publimedia, Altex / Media Galaxy si IKEA). A lansat branduri noi atat pe piata locala – Media Galaxy și IKEA, dar și pe alte piete – IKEA în Croatia.

Crede in puterea brandurilor si o intereseaza motivele care stau in spatele comportamentelor de consum ale oamenilor. Este pasionata de branding, neuromarketing si de business in general. De-a lungul carierei internaționale, a tinut traininguri de marketing și comunicare și a format echipe, a fost spokesperson al IKEA Romania si a facut parte din echipa care a lansat magazinul online al IKEA în 2014. Crede cu tarie ca un business de succes are nevoie de o strategie de marketing și branding solida, care să fundamenteze strategia de comunicare.

Crede in oameni si în puterea lor de a schimba lucrurile si tocmai de aceea, din iunie 2016 de cand a parasit compania IKEA, practica consultanta pe marketing și branding pentru companii care vor sa creasca.

Inscrie-te la curs: http://brandessence.ro/cursuri/branding-marketing-essentials/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.