20-21 februarie Târg de antichități și expoziție fotografică

20 februarie – 21 februarie 2016, ora 10:00, Iulius Mall, str. Al. Vaida-Voievod, nr. 53 B

Târg de antichități și expoziție fotografică

Sfârșitul de săptămână petrecut la Iulius Mall Cluj aduce evenimente pentru toate preferințele. Cei care vor să dea personalitate garderobei sau locuinței cu obiecte ancorate în trecut sunt invitați la târgul de antichități, pasionații de sport sunt așteptați la un eveniment marca WorldClass, iar cei care iubesc arta fotografică au prilejul de a admira o expoziție aparte.

De sâmbătă până duminică, la parterul Iulius Mall Cluj se desfășoară Târgul de Antichităţi și Obiecte Decorative. Aproximativ 30 de colecţionari din întreaga ţară îi vor aștepta pe clienţi cu numeroase piese care poartă patina timpului. Pasionații de antichități și de poveștile lor vor putea achiziţiona ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, mic mobilier, bijuterii, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe altele. Târgul este organizat în parteneriat cu Galeria Ernest.

De sâmbătă, la etajul Iulius Mall Cluj, iubitorii de artă fotografică vor putea admira o expoziție itinerantă. Vor fi expuse peste 20 de lucrări, care au fost premiate în cadrul celui mai mare concurs de fotografie din lume, Sony World Photography Awards.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.