20-23 octombrie Salonul Mireselor

20 – 23 octombrie 2016, ora 11:00, Expo Transilvania, str. Aurel Vlaicu

Salonul Mireselor – editia de toamna

Evenimentul este dedicat celor care isi doresc sa isi organizeze nunta intr-o maniera completa, economisind timp, consultand oferta si achizitionand dintr-un singur loc: – Rochii de mireasa, costume de mire si accesorii; – Bijuterii: inele de logodna si verighete; – Torturi si decoratiuni pentru nunta – Invitatii si Cadouri pentru nunta – Imbracaminte ocazionata de eveniment: rochii si costume de gala; – Incaltaminte de ocazie; – Cosmetice si saloane de infrumusetare; – Restaurante, Pensiuni, Hoteluri si Sali de nunti, corturi pentru nunti; – Servicii de fotografie, filmari, sonorizari nunti; – Orchestre, interpreti, muzica ambientala; – Cursuri de dansuri de societate si dansuri populare; – Agentii organizatoare de nunti si evenimente speciale; – Limuzine

Timp de 4 zile organizatorii vor pregati publicului vizitator si un program de manifestari conexe menite sa-i inspire, sa-i ajute pe viitorii miri in a face alegerile potrivite pentru nunta lor si, de ce nu, sa le ofere ocazia de a participa la concursuri dotat cu numeroase premii.

La scena amplasata in centrul expozitiei vor avea loc spectacole de muzica si traditii populare de nunta; demonstratii de dansuri de societate, dansul mirilor, solisti, cvartete, prezentare rochii de mireasa, etc.

PROGRAM:

  • 20-22.10, între orele 11:00-20:00;
  • 23.10, între orele 10:00-19:00;

Târgul va găzdui deja tradiționalul concurs cu premii „Mirii anului 2017”, și, în premieră ”Black Friday la rochiile de mireasă” unde, cea mai scumpă rochie va avea prețul de 1000 Ron.

Tot în premieră va avea loc și Workshop-ul „No stress wedding” by Dana Roșu, de la Love Story Events.

„Va fi un workshop atipic. Ne vom relaxa, ne vom juca, vom învăța că emoțiile sunt bune și mai ales de ce. Vom avea parte de o – prima ședința- , de o discuție ca de la femeie la femeie, de la mireasa la wedding planner și vom stabili unele principii sănătoase pe baza cărora ne putem ghida în timpul organizării. Visele fiecărei mirese pot deveni realitate și fără prea mult stres . Vă aștept în cadrul work-shopului unde vom începe să clădim împreună cele mai frumoase vise!”, Dana Roșu, Wedding Planner Love Story Events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.