20 – 26 iulie 2021, ora 10:00, Piața Avram Iancu, Cluj-Napoca

Tradiții de Vară – targ cu produse tradiționale

Asociația Meșterilor Populari Clujeni vă invită la un nou eveniment de suflet, organizat în Piața Avram Iancu, între orele 10:00-19:00. Tradiții de Vară 

În cadrul evenimentului Tradiții de Vară vom expune și oferi spre vânzare produse tradiționale executate manual cu multă grijă și dăruire, de către dragii noștri meșteri populari și o sumedenie de produse locale gustoase, de sezon.

Dorim să vă încântăm cu produse din piele și blană, obiecte din lemn, metal și ceramic, porțelan, costume populare autentice, decorațiuni interioare și podoabe din mărgele, jucării din lână împâslită, tricotaje, fețe de masă, ștergare, și multe alte produse locale pline de farmec, pe care le veți putea cumpăra în cadrul evenimentului.

Vom avea și bunătăți locale, pline de savoare, care amintesc de gustul de odinioară. Hrănitoare, curate și savuroase, toate vă vor aștepta expuse pe tarabele noastre.

De asemenea, la fața locului vă îndemnăm să vă bucurați și de o serie de demonstrații meșteșugărești, prin care fiecare meșter popular își va dezvălui frumusețea muncii sale, migala, dexteritatea și pasiunea pentru creația sa.

Vă așteptăm cu mare drag la acest nou eveniment, menit să vă inspire și să vă aducă mai aproape de lumea bogată a tradiției și de frumusețea datinilor noastre

Împreună ducem tradiția mai departe!

Ca urmare a situației generate de Covid-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să folosiți masca, să respectați distanțarea socială și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție.