20 aprilie The Moon and The Nightspirit & Irfan

Joi, 20 aprilie 2017, ora 20:00, Teatrul Naţional, Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 2-4

Preț bilet: intre 20 si 50 lei

Concert The Moon and The Nightspirit & Irfan

Mario Dance Atelier, în colaborare cu Nomad Events și Cavalleria vă prezintă un concert cu totul special. Doua trupe deosebite, care au mai vizitat țărmurile românești, vor crea o seară memorabilă pentru publicul clujean, la Teatrul National din Cluj.

The Moon and the Nightspirit – o formație care vine cu o semnatură artistică distinctă care este reflectată atât în muzica compusa de ei, cât și în universul vizual unic care vine ca o completare perfectă pentru compoziții. În 2014, trupa a semnat un contract cu Prophecy Productions, casa de discuri recunoscută la nivel internațional.

Compozițiile mistice la care ne putem astepta, vor invita ascultatorul în inima pădurii, o lume de smarald a tărâmurilor nemuritoare, care creează o aura de misticism antic combinată cu o atmosfera de reverie.

Muzica celor de la Irfan este un amestec electro-acustic inspirat de tradițiile sacre balcanice, persane și orientale, cu ritmuri hipnotizante. Una dintre caracteristicile principale ale compozițiilor lor este îmbinarea vocilor etnice feminine minunate cu voci masculine puternice, acompaniate de instrumente neobisnuite (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq), pentru a putea călăuzi audiența printr-o călătorie emoțională și spirituală dincolo de spațiu și timp.

THE MOON AND THE NIGHT SPIRIT – Pagan Folk – UNGARIA

IRFAN – Ethereal World Music – BULGARIA

Biletele pot fi achizitionate atat online, folosind platforma Eventbook, cat si de la Agenția Teatrului Național.
Informatii și bilete 0741113647

Preț bilete: 50 lei, 40 lei, 30 lei, 20 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips