20 decembrie Expoziția România – Etnografie în Imagini

Expoziția România - Etnografie în Imagini

Vineri, 20 decembrie 2019, ora 17:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

Expoziția România – Etnografie în Imagini

20 de Artiști Fotografi scot la înaintare viziunea lor despre România

Vino să descoperi cele 20 de fotografii care vor călătorii în anul 2020 în România și în străinătate pentru a duce vestea unor minunate locuri, tradiții și obiceiuri autohtone, împreună cu renumele tinerilor fotografi creatori!

Fotografiile prezente în cadrul expoziției au fost selectate în urma unui concurs de Viziune ce a avut ca scop construirea unui colaj de imagini, senzații și idei care să spună povestea țării noastre. Fiecare dintre cei selectați a contribuit cu un element unic și fără de care colajul nu ar fi fost complet.

În deschiderea vernisajului vor cuvânta Maria Zametheea (ZAM) și Ștefan Costin Ignat (ICS), cei care au inițiat proiectul expoziției și care pregătesc câteva surprize pentru participanți!

Expoziția este parte a proiectului ActivCulturel, finanțat prin ComON Cluj-Napoca 2019 și organizat de Societatea Viziunea.

Scopul Viziunea este acela de a inspira, încuraja și susține tinerii și studenții din România să creeze, să se implice, să dezvolte și să demarareze importante proiecte culturale și administrative cu impact social local și național, ce privesc protecția și valorificarea patrimoniului și a artei autohtone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.