20 februarie Tu cum percepi lumea din jurul tău

Marţi, 20 februarie 2018, ora 18:45, Toastmasters. str. Victor Babes, nr. 13, etaj 1

Intrarea liberă

Întâlnire Toastmasters – Tu cum percepi lumea din jurul tău

Fie ca ai venit la ședința noastră să vezi de ce sunt capabili vorbitorii noștri, sau ai venit să asculți discursuri de calitate, sau pur și simplu vrei să faci ceva diferit cu timpul tău liber, în fiecare marți seara, Toastmasters Cluj oferă multă valoare!

CUM? Prin evaluări atente și specifice. Prin oameni „faini” care își doresc să crească, săptămână de săptămână. Toate acestea într-un mediu cu idei variate și calitative!

Dacă ai o idee despre modelul V.A.K., haide să îl descoperim împreună într-un mod aplicat, pe trei secțiuni ale unei ședințe atent organizate !

De ce ar trebui să participi?
Dorești să îți îmbunătățești abilitățile de Comunicare si Leadership? Vrei să devii mai încrezător în propriile forțe? Hai la Toastmasters!

Vei învăţa cum să:
– Îți formulezi și să îţi exprimi ideile în mod eficient;
– Fii convingător și încrezător când susții prezentări și discursuri;
– Îți îmbunătățești abilitățile de relaționare interpersonală.

Ce este Toastmasters?
Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca și tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

Toastmasters International este un reper mondial în dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership, cu mai mult de 345.000 membri în peste 15.900 cluburi din 142 țări. Această rețea de cluburi, împreună cu programul unic de învățare prin practică, te pot ajuta să scapi de frica de a vorbi în public.

La Toastmasters dobândești abilitățile și încrederea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient în orice situație. Fie că ești profesionist, student, părinte sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, plăcută și convenabilă metodă de a câștiga competenţe de comunicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.