20 ianuarie C de la Croșetat

Sambata, 20 ianuarie 2018, ora 11:00, Fabrica de Pensule, str. Henri Barbusse, nr. 59-61 

Taxă de participare: 20 lei

ARTbecedar – C de la Croșetat cu Katia Sali

Copiii învață să croșeteze!

Sâmbăta aceasta vom lucra cu fire colorate și croșete haioase, vom învăța care sunt pașii de bază în croșetat cu firele de lână.

Este și o ocazie de a te relaxa învățând lucruri noi – tehnici și, între noi fie vorba, secrete ale tricotatului, care te vor ajuta să poți crea singur obiecte și accesorii.

Creativitatea nu cunoaște limite și, de aceea, te invităm să o exprimi!

Număr maxim de participanți: 15 copii / atelier
Vârsta recomandată: 4 – 10 ani

Facilitator atelier: Apai Emese – emeseapai@gmail.com
Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare pentru fiecare ARTbecedar. Atelierele vor avea loc la Fabrica de Pensule, etajul întâi.

Înscrieri: https://goo.gl/forms/uCLIXvywnURnUhxE3

Croșetatul este o îndeletnicire creativă și haioasă. Katia Sali, fiind pasionată de lucru manual de mică, și-a deschis atelierul de croșetat și tricotat Runo&Ka. De-a lungul timpului, abilitățile sale s-au dezvoltat și au crescut – croșetat, tricotat, brodat și multe altele. Ea crede că poate să îi invațe pe doritori îndeletnicirile fundamentale, precum și să ghideze, să găsească soluții și să inspire!

ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități. Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani.

ARTbecedar este un program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.