20 ianuarie Fram – Cum am devenit celebru

Duminica, 20 ianuarie 2019, ora 12:00, Cinema Marasti, str. Aurel Vlaicu, nr. 3 a 

Pret bilet: 10 lei/ copii; 14 lei/ adulți

Fram – Cum am devenit celebru

Teatrul de păpuși multimedia Cum am devenit celebru reprezintă o experiență magică pentru copiii, părinții și bunicii prezenți în sală.

Farmecul spectacolului se datorează producătorilor de la Deveo Media și echipei artistice de excepție de la AnimaArt, care îmbină în cel mai creativ mod cu putință teatrul de animație și arta mânuirii păpușii. Scenografia este fascinantă, elementele de decor îi poartă pe spectatori în peisajul polar sau în lumea colorată a circului.

“Orice început ne obligă să alegem între mai multe alternative și ne străduim și trudim să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Deveomedia și AnimaArt oferă publicului posibilitatea de a-l descoperi pe Fram, ursul polar, născut în țara ghețurilor veșnice, într-un spectacol fascinant, o metaforă a existenței în raport cu adevărurile simple; curaj, blândețe, entuziasm, inocență…de fapt, totul gravitează în jurul Iubirii. Iubirea înseamnă adevăr, un fel de-a fi mai bun. Presupune încredere în noi și în ceilalți. Actorilor din spectacolul Fram li se dăruiește iubirea gratuit pentru că sunt tandri, blânzi, răbdători și întreaga lor putere stă în ochii care privesc Păpușa.” Dana Bonțidean

Regie: Dana Bonţidean
Distribuție: Eniko Takacs, Cristina Secăreanu, Paul Sebastian Popa, Bianco Erdei.

Recomandat copiillor de peste 2 ani

Durata spectacolului: 45 de minute

Rezervări bilete online: http://reservr.net/u/AnimaArt/event/SqYgDu9yEKv7x3yJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.