20 iulie Berlin – Cremona Tango Expres

Joi, 20 iulie 2017, ora 19:30, Doamna T, str. Napoca, nr. 10

Pret bilet: 25 lei

Berlin – Cremona Tango Expres

Doamna T vă propune o după-amiază specială în compania BERLIN – CREMONA tango express, un duo care s-a dedicat muzicii de tango şi este alcātuit din bandoneonistul italian Fabio Turchetti şi violonista germanā de origine românā Michaela-Carmen Bacalu.

Duo-ul interpreteazā muzicä originalā compusă de Fabio Turchetti şi capodopere ale genului clasic , cum ar fi “La cumparsita” şi tangouri vocale ca “Malena” sau “Naranjo in flor”.
Formatia cântā de la sfärsitul lui 2015 şi a avut apariţii scenice în Germania şi Italia.

Michaela-Carmen Bacalu s-a născut la Cluj Napoca şi are o instruire muzicală clasică: a absolvit Liceul de Muzicā Cluj şi Conservatorul “Hanns Eisler” Berlin. Are o experiențā bogată în muzica de orchestrā, bisericeneascā şi cameralā ca violonistă solistă, concert maistrā şi în programe solo. A cântat in Germania, Romania, Italia.

Fabio Turchetti este un bandoneonist şi compozitor italian. A studiat bandonoen în Buenos Aires cu Rodolfo Mederos şi Carlos Viaggiano; a cântat în jurul globului solo, în formaţii de duo sau trio la Manila, San Diego, Thessaloniki, New York, Londra, Philadelphia, Praga, Roma, Paris, Madrid, Berlin, Boston.

Aşteptăm rezervările dumneavoastră la tel 0753043112
Pret bilet 25 lei in care este inclusa o bautura din partea casei la alegere: un pahar de vin, limonada, ceai sau cafea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.