20 iunie Transylvanian Cookbook

Luni, 20 iunie 2016, ora 18:00, Libraria Bookstory, b-dul, Eroilor, nr. 8

Lansare de carte: Transylvanian Cookbook – Nostalgie în bucate

În prezenţa autorului Florin Mureşan, ne întoarcem în timp prin paginile unei cărţi care ne umple de amintirea aromelor din bucătăria copilăriei noastre.

Transylvanian Cookbook (100 recipes from my childhood in the heart of Transylvania) se adresează străinilor care iubesc deja România şi este totodată o invitaţie pentru cei care nu o cunosc încă.
Lumea în culori noi şi într-o altă limbă, pe care o redescoperim în această carte, ne redă pofta pentru taclaua tihnită şi apetitul pentru o viaţă cumpătată.

“Am pus împreună experiența mea în publicitate şi graphic design cu pasiunea pentru mâncare şi gătit, şi a ieşit acest proiect. ”
„…este o lecţie de multiculturalitate, şi o lecţie de convieţuire, în primul rînd, între mai multe etnii. Faptul că fiecare etnie şi-a adus contribuţia la un fel de mâncare arată că locul acela e trăit în pace şi prosperitate de mai multe etnii. Transilvania este un teritoriu în care se întrepătrund în mod fericit atat reţetele cît şi culturile respective, şi cred că acesta e un lucru important.” (Florin Mureşan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.