20 mai Perseverance

Perseverance

Joi, 20 mai 2021, ora 19:30, online

Perseverance – teatru radiofonic

Perseverance, de Catinca (9 ani) și Roxana Dăiciulescu (mama)

Pademia a împins-o pe Catinca spre idei și pasiuni noi, una dintrele cele mai palpitante fiind astronomia. Amartizarea roverului Perseverance este un eveniment care le-a inspirat pe Catinca și mama ei, Roxana.
Acestea au ales ca textul lor să fie despre o roboțică plină de energie, ghidată pe Marte de nimeni altcineva decât Huston. Ce se întâmplă în momentul în care Percy începe să detecteze radioactivitate? Prin analizat roci și căutat constelații, ”Perseverance” ne invită să punem și noi piciorul, măcar pentru câteva minute, pe incredibilul sol marțian.

Piesa de teatru radiofonic, produsă în parteneriat cu Radio Cluj, poate fi ascultată în premieră, pe data de 20 mai pe canalul nostru de Youtube: https://bit.ly/3uNs5O8

La finalul programului radiofonic, pe data de 1 iunie, vom anunța care dintre scenarii va fi transformat într-un spectacol de teatru pentru copii marca MiniReactor.
În actul creativ feedback-ul publicului este extrem de important, astfel încât dorim să aflăm părerile voastre despre fiecare piesă radiofonică în parte. Tocmai de aceea, odată cu difuzarea celor șase propuneri de texte, lansăm și un formular special pentru feedback.
Acesta se poate completa aici: https://bit.ly/3y6uGFh

Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.