20 mai Visează androizii oi electrice?

Visează androizii oi electrice

Joi, 20 mai 2021, ora 20:00, online

Participarea gratuită

Clubul de Carte SF & Fantasy – Visează androizii oi electrice?, Philip K. Dick

În luna mai, poate reușim să ne lămurim: visează ori ba androizii la oi electrice?  Probabil una dintre cele mai apreciate și dezbătute opere ale lui Philip K. Dick, romanul Visează androizii oi electrice? a stat la baza celebrei ecranizări „Blade Runner” (1982, Ridley Scott).

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea, individual, iar joi, 20 mai, de la ora 20:00, ne vedem pe Zoom. Linkul întâlnirii: https://us02web.zoom.us/j/89275773083

Discuțiile se desfășoară, după cum v-am obișnuit, într-o manieră informală, ca între prieteni, fiecare cu ceaiul sau cafeaua alături.

Întâlnirea este setată, tehnic vorbind, să nu înceapă cu video. Se poate porni ulterior, individual, când și dacă vă simțiți confortabil.

Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Dacă sunteți din Cluj, nu uitați că puteți achiziționa cartea aleasă pentru actualul club de carte de la Bookstory (Bd. Eroilor 6-8, Cluj) cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!

Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea sau două  buymeacoffee.com/aivimediahub. Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *