20 martie K1 GP Tracia 33

Duminica, 20 martie 2016, ora 18:00, Sala Polivalenta, Aleea Stadion

Pret bilet: intre 30 si 100 lei

K1 GP Tracia 33

GP Tracia 33 a apărut la inițiativa unui grup motivat pentru a lansa un nou concept de brand românesc manifestat în zona artelor marțiale. Unul dintre dezideratele majore ale acestui proiect este afirmarea în plan internațional a acestei competiții, care oferă deja în ediția de debut prezența unor jucători din România, Ungaria, Republica Moldova, Ukraina și Belarus.

Invitați de onoare:
Vasile Câtea, Președintele Federației Române de Box
Dejeanu Adrian, Președintele Federației Române de Freestyle Kickboxing

Invitați speciali:
Cătălin Moroșanu
Sandu Lungu
Sebastian Ciobanu

Circuitul format din 2 evenimente anuale, debuteaza la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in data de 20 martie 2016, ora 18.00.

Programul evenimentelor contine minim 3 meciuri pentru fiecare dintre cele 4 categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg si fete. De asemenea, pentru fiecare categorie va avea loc un superfight, sustinut de campioni consacrati. In mod particular, competitia de debut va avea si un superfight de box, pe durata a 5 reprize. Luptele sunt subordinate regulamentului k1/MMA si se desfasoara pe o durata de 3 reprize a cate 3 minute fiecare, intre reprize existand cate o pauza de 1minut. Intre meciuri/categorii sunt programate pauze publicitare cu o durata intre 2 -3 minute.

Combatantii pentru titlu sunt aprobati de presedintele competitiei Ninel Ianculescu (campion mondial 2005). Ei provin din cluburile si asociatiile K1 partenere din Romania si strainatate. Edita 1 a GP TRACIA 33 va avea jucatori din Romania, Republica Moldova, Belarus, Ucraina si Ungaria, intentia de perspectiva fiind aceea de aprofundare a internationalizarii centurii.

Luptatori superfight K1
Sebastian Ciobanu vs luptator Ungaria
Cristian Milea vs Gorbicz Gabor luptator Ungaria

Dintre combatantii pentru centura amintim: Andrei Leustean (antrenor Mihai Constantin), Serhal Ordec (antrenor Ciprian Sora), Robert Stoica; Lazar Daniel (antrenor Sora Ciprian) si Daniel Alexandu (antrenor Mihai Constantin), Dragos Imbrea (Sora), Denis Anghel (Florin Mana); Cozmanca Sebastian si Hurduc Danut (antrenor Mihai Contsntin), Munteanu Marius; fete, Mezei Gabriela (antrenor Pap Francisc) si Delia Georgescu (antrenor Florin Mana)

Pretul biletelor este de
30, 50, 80 si 100 lei in functie de categorie.
Pensionarii, elevii si studentii beneficiaza de un discount de 50 % indiferenta de categorie.
Biletele se gasesc in reteaua Eventim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.