20 martie RIUF YouForum

Marti, 20 martie 2018, ora 11:00, Sala Polivalenta, Aleea Stadionului

Cost participare: 5 lei

Conferința RIUF YouForum

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.

Ediția a XXII-a a târgului internațional de universități RIUF reunește, în Cluj-Napoca, peste 60 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești, pentru a oferi vizitatorilor o imagine completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.

În plus, vizitatorii RIUF vor avea ocazia să participe la cea de-a doua ediție a conferinţei RIUF YouForum, unde vor fi prezenţi peste 25 de speakeri printre care şi Dj Shiver, Andi Vanca (Electric Castle), Radu Lupaș (Salad Box), Andrei Aroneț (PR&More), Adina Toma (Transylvania College).

Peste 20 de ateliere practice, sesiuni de discuţii şi prezentări ale universităţilor din Marea Britanie, Germania, SUA, Franţa, Olanda, Danemarca.

Lista expozanților poate fi consultată accesând următorul link:http://www.riuf.ro/expozanti/

Pentru a participa la eveniment, e necesară înscrierea pe site:http://register.riuf.ro/register

*Prețul participării la RIUF este de 5 lei, iar biletele se pot achiziționa la eveniment.

Mai multe informații găsiți pe www.riuf.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.