20 noiembrie First Kids on Mars

First Kids on Mars

Miercuri, 20 noiembrie 2019, ora 10:00, Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Acces gratuit

First Kids on Mars – expoziție interactivă și educativă pentru copii

Copiii vor intra în lumea astronauților, învățând despre sistemul solar și planeta Marte cu ajutorul unor elemente de butaforie de o calitate excepțională, precum și cu ajutorul tehnologiilor moderne.

„First Kids on Mars” propune un concept inedit de petrecere a timpului în scop educativ: o aventură pe planeta Marte, într-un circuit de neuitat. În Atriumul principal, copiii vor fi îmbrăcați în astronauți, putând alege ce fel de costum și ce accesorii să poarte. Aceștia, îndrumați de animatori, își vor testa abilitățile de cosmonauți în diverse misiuni și vor învăța despre gravitație în sistemul solar. Apoi, copiii vor pregăti, la un panou de comandă, lansarea unei rachete pe Marte, urmărind instrucțiunile pentru a apăsa pe butoanele corecte.

Cei mici vor avea ocazia să descopere cum trăiesc cosmonauții în spațiu, într-un cilindru rotativ, care simulează o stație spațială. De asemenea, vor cunoaște planetele prin intermediul robotului Curiosity și a realității augmentate. Animatorii le vor prezenta micilor curioși cum se încearcă găsirea unor dovezi de existență a vieții pe Marte. La finalul aventurii, copiii își vor putea face multe poze haioase pentru a marca experiența inedită și vor fi recompensați cu diplome pentru curajul de a participa la explorare.

Expoziția interactivă ramane deschisa pana in data de 24 noiembrie 2019 și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani, iar durata unui tur ghidat este de 50 de minute.

Programările se fac la Centrul Info Iulius Mall Cluj sau la numărul de telefon 0264 206 424 / 0264 206 425.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.