Luni, 20 noiembrie 2023, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: intre 90 si 191 lei

Concert Omagiu Toto Cutugno cu participarea extraordinara a lui Niko Cutugno fiul artistului.  Omagiu Toto Cutugno 20
L’Italiano Orchestra” Omagiu lui Toto Cutugno, singurul tribut oficial recunoscut celui mai faimos și cunoscut artist italian, spectacol omagiu marelui artist care a scris istoria muzicii italiane – cu participarea Niko Cutugno fiul lui Toto Cutugno si el un artist desavarsit care pregateste o frumoasa surpriza publicului clujean.    Omagiu Toto Cutugno 20
Concertul va prezenta cele mai mari hituri ale lui Toto Cutugno interpretate de o trupa formata din muzicieni profesionisti din Italia care au colaborat cu marele Toto – L’Italiano Orchestra. De altfel, in cele 2 ore de spectacol vor fi si momente in care anecdote si situatii care nu sunt cunoscut la care a participat Toto.
Particularitatea este că vocea trupei, muzicianul care a avut privilegiul de a colabora și susține concerte cu Toto, are un timbru vocal foarte asemănător și îi va determina pe spectatori să retrăiască senzațiile de a fi alături de Toto pe scenă. Un spectacol unic realizat pentru a retrai impreuna momente de magie – magia muzicii lui Toto Cutugno.
Pentru toti fanii lui Toto Cutugno organizam acest concert, dorim ca muzica lui sa ramana pentru totdeauna vie in inimile voastre.
L’Italiano Orchestra a decis sa dedice in mare parte viitoarele sale spectacole marelui artist, cel cu care de-a lungul timpului s-a intalnit in diferite concerte, avand onorea de a imparti scena impreuna.
Am pregatit un spectacol plin de muzica si amintiri povestite cu mandrie, drag si emotie de cei din L’Italiano Orchestra.
Toto Cutugno a arătat de nenumărate ori cât de mult iubește România, motiv pentru care dorim sa onoram aici muzica lui.

Alaturi de L’Italiano Orchestra se vor alatura doi artisti italiani indragostiti de Romania care au decis sa traiasca in aceasta minunata tara si cu talentul lor sa faca cunoscuta muzica italiana: Carmine del Duca (Rol’IT) si Corrado Puliati.

Va asteptam pe toti ! Toto de acolo de sus ne va canta prin vocile artistilor de pe scena! O seara dedicata marelui artist Toto Cutugno!