20 septembrie Natural beginnings

Miercuri, 20 septembrie 2017, ora 18:00, Casino Centru de Cultura Urbana, Parcul Central Simion Bărnuțiu, FN

Taxa de participare: 50 lei

Natural beginnings

Asumă-ţi deciziile proprii, detaşează-te de şabloane şi lasă-te ghidat de intuiţie.

O viaţă sănătoasă se construieşte pe o fundaţie puternică iar bazele acestei fundaţii se pun încă de la început.

Pentru a putea oferi copilului un început armonios şi sănătos, trebuie să ne asumăm responsabilitatea alegerilor noastre şi să facem tot posibilul să luăm decizii informate în creşterea şi educarea lui, încă din primele clipe.

Copii noştri sunt suma deciziilor pe care le luam, fie ele legate de nutriţie, sarcină sau naştere, iar o copilărie şi viaţă echilibrată înseamnă şi să facem alegeri echilibrate, asumate.

Chiar şi alegerile legate de naştere pot influenţa toată viaţa copilului. A alege naşterea naturală înseamnă să alegi încrederea în propriul corp şi conştientizarea faptului că trupul unei mame posedă toate uneltele de care are nevoie.

Cu ajutorul acestui seminar dorim să facilităm accesul mamelor la a obţine blândeţea şi naturaleţea naşterii de care au fost private de-a lungul timpului şi să oferim informaţii preţioase pentru actuali si viitori părinţi legate de cresterea copilului, alimentaţe şi remedii naturale.

Acest seminar va fi îndrumat de Ditta Depner, educator prenatal şi Cristela Georgescu, Health & Nutrition Professional, specialist în sănătate şi nutriţie holistică.

Câteva cuvinte despre Ditta, de la ea însăşi:
“Sunt Ditta Depner, trainer de educatori prenatali, manager pe viaţă şi creatoarea a doi copii minunaţi născuţi acasă.

Îmi ocup viaţa materializând idei îndrăzneţe, aparent imposibile, susţin naturalul şi schimb pe alocuri vieţi.

Activităţile mele sunt centrate în jurul dorinţei de a reda mamelor blândeţea şi naturaleţea naşterii, iar proiectul meu de Suflet este înfiinţarea clinicii holistice “Sanctuarul Vieţii”, un complex de wellness cu o maternitate altfel, în mijlocul României.

În rest, sunt doar obişnuită, un pic cam exigentă, îmi place frumosul, marea şi muntele, viaţa bună şi împlinirea Sufletească.”

Despre Cristela:
Cristela Georgescu călăuzește oameni de toate vârstele cum să-si hrănească mintea, sufletul și trupul pentru libertate interioară și sănătate durabilă, împărtăsind în mod împuternicitor propriile experiențe și cunoștinte teoretice de specialitate, așa cum le trăiește zilnic împreună cu familia ei: simplu, constient, cu gratie si recunostinta fata de tot ce ne înconjoară și față de Sursa Divină. Ea consideră că înțelegerea profundă a vieții și a organismului uman, produce redeșteptarea simțului responsabilității față de propria stare de sănătate și ne permite să ne îndeplinim misiunea de părinți, ca ființe lipsite de confuzie și de frică și să ne îndestulăm inimile cu bucuria unei vieți trăite în iubire, libertate, pace interioară și sănătate.

De peste 15 ani, Cristela este un explorator aflat pe cărarea vindecării naturale și a sănătății holistice și mamă a doi copii de 6 și de 7 ani, crescuți și hrăniți într-o conexiune puternică cu natura, cu propriul organism și cu vocea discretă intuiției.

Este speaker de la inimă la inimă, autorul colecției de cărți pentru familie “Simplu”, co-autor al cărții “Nu hrăni cancerul!” și autorul programelor educative de prevenție și menținere a sănătății “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”™ și “Sănătate prin propria putere”™, al căror scop este împuternicirea și trezirea încrederii de neclintit în propriile sentimente și intuiții, în propriul organism, dar și în chemarea profundă și de nestrămutat din inimile noastre: simplitatea și legătura cu Natura.

În cadrul evenimentului o sa aiba loc şi o expoziţie foto a talentatei Camelia Burduja Photography. Camelia este fotograf specializat în fotografia de maternitate, nou născut, copii şi familie.

“Maternitatea, nou nascutul, primii pasi, fiecare an ce trece sunt momente unice pe care doar atunci le traiesti la o anumita intensitate. Fotografia nu face nimic altceva decat sa-ti aduca aminte de un sentiment unic, mult dupa ce el a trecut.”

În data de 20 septembrie de la ora 18:00 Ditta şi Cristela o sa ne fie alături la “Natural beginnings” să vorbim despre nutriţie, intuiţie, sarcini sănătoase, naşteri armonioase şi copilării bucuroase.

Participarea la acest eveniment se face pe baza unui bilet, al carui cost este de 50 de lei. Ne dorim sa încurajăm participarea ambilor părinţi, de aceea preţul special al unui bilet pentru un cuplu este de 75 de lei.

Biletele se pot achiziţiona de aici : https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47004751/Natural-beginnings

20 septembrie Natural beginnings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top