21-23 mai Lume, lume… Hai la piață!

Hai la piață

21 – 23 mai 2021, ora 10:00, Parcul Etnografic “Romulus Vuia”, str. Tăietura Turcului

Pret bilet: 6 lei

Lume, lume… Hai la piață! – piața volantă

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația Meșterilor Populari Clujeni vă invită la Piața volantă organizată în incinta Parcului Etnografic „Romulus Vuia”

Împreună cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, cu ocazia sărbătoririi Sf. Constantin și Elena, vom expune și oferi spre vânzare produse tradiționale executate manual cu multă grijă și dăruire de către meșteri populari de excepție.

Peste 60 de meșteri populari își vor expune produsele și își vor etala măiestria în confecționarea produselor tradiționale. Veți putea admira și achiziționa costume populare tradiționale, ștergare, fețe de masă, obiecte din ceramică, din blană sau piele, podoabe din lemn sau os sculptat, mărgele, jucării, ouă încondeiate și multe altele.

Producătorii agricoli vă vor încânta simțurile cu legume și fructe, miere de albine, zacuscă, murături și  siropuri, ciocolată, turtă dulce dar și pălincă și vin, toate produse tradițional ca în casa bunicilor. Nu vor lipsi nici florile, aranjamentele florale, produsele din lavandă, demonstrații la roata olarului, de pictură, ori realizate cu croșeta.

Cu această ocazie puteți admira și cumpăra produsele tradiționale, cunoscând totodată meșterii Asociației care pun mult suflet în ceea ce fac.

Accesul publicului la eveniment se va face pe poarta principală a muzeului, prețul biletului fiind cel practicat pentru vizitarea Parcului (6 lei pentru adulți, 3 lei pentru studenți și pensionari, 1,50 lei pentru elevi și preșcolari).

Program: 10:00-18:00

Vă așteptăm cu drag în Parcul Etnografic “Romulus Vuia”!

Ca urmare a situației generate de Covid-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să folosiți masca, să respectați distanțarea socială și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție. Hai la piață

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *