21-24 martie Targul International Tehnic

21 – 24 martie 2017, ora 10:00, Expo Transilvania, str. Aurel Vlaicu F.N.

Targul International Tehnic  – editia a 25- a, editie aniversara

Daca editia 2016 a Targului International Tehnic s-a bucurat de succes, materializat in participarea a 60 de companii din Romania, Elvetia, Austria, Germania si Ungaria care au prezentat cele mai noi si performante produse, tehnologii sau servicii care apartin domeniului tehnic, T.I.T.2017, doreste sa continue traditia celor 25 de ani de existenta a acestui eveniment expozitional.

Iata cateva noutati care au putut fi vazute si testate la T.I.T. 2016:

 – covorasele antioboseala de la Werksitz

– Sisteme electrice si pneumatice pentru insurubare-asamblare manuala, semi-automata si automata

– Celula robotizata Denso cu alimentator EYEFEEDER ( acest produs este foarte interesant si unic la nivel global, momentan patentat si produs de catre o singura firma din Romania

– celula robotizata de sudare si una de manipulare. Acestea vor putea fi vazute in standul firmei Inno Robotics din Cluj-Napoca.

Desfasurat in perioada 21-24 martie, targul va gazdui  companii de top din tara si strainatate specializate in: masini unelte, strunguri, masini de frezat, de gaurit, scule de prelucrare prin aschiere, masini de debitat, sisteme de bavurare, roboti industriali, mese de sudura, mese hidraulice, scule, port scule, menghine, pompe hidraulice, instrumente de masura si control, rulmenti, scule de mana si multe altele.

Daca doriti sa fiti la curent cu performanta in tehnologie si aparatura de ultima generatie din Europa, va invitam sa vizitati Targul International Tehnic.

Program de vizitare:
21-23 martie – intre orele 10.00-18.00
24 martie – intre orele 10.00-16.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.