21 august Pool Party and Networking

Vineri, 21 august 2015, ora 16:00, La Villa, Borhanci, str. Romulus Ladea FN

Pret bilet: BASIC- 70 lei, VIP- 130 lei

Pool Party and Networking – un eveniment original care vă oferă noi provocări şi oportunităţi

NETWORKING – BE
B RAVE
I NTERESTED
G ENEROUS !

De ce NETWORKING ? Deoarece acest gen de eveniment facilitează conceptul de „BUILDING BRIDGES”, interacţiunea, apropierea şi comunicarea între oameni cu putere de decizie ai mediului juridic (avocaţi, notari, executori judecătoresti ş.a) şi reprezentanţi ai mediului de business (manageri, antreprenori ş.a.), IT, medical, în general din Cluj-Napoca, dar şi din străinătate, motiv pentru care vor avea prioritate la acest eveniment cei care aparţin categoriilor vizate.

Vă invităm să participati la evenimentul nostru POOL PARTY & NETWORKING care va avea loc la „LA VILLA” Cluj-Napoca (Borhanci, str. Romulus Ladea FN) în data de 21 august 2015, între orele 16.00-07.00, un eveniment original care vă oferă noi provocări şi oportunităţi, într-o atmosferă relaxantă, în aer liber, cu piscină şi program artistic de calitate, pentru voie bună şi o petrecere de neuitat.

Puteţi participa la evenimentul nostru achiziţionand fie un bilet BASIC în valoare de 70 lei care include taxa de intrare, program artistic surpriză, finger food, welcome drink, fie un bilet VIP în valoare de 130 lei care include taxa de intrare, program artistic surpriză, finger food, welcome drink, consumaţie băuturi la alegere în valoare de 60 lei pe bază de token-uri, o sesiune Q & A cu invitaţi speciali din ţară şi din străinătate, posibilitatea de a participa la „Tombola cărţilor de vizită”.

Pentru cei care au bilet BASIC băuturile se vor putea procura pe bază de token-uri achiziţionate la faţa locului.

Contact: 0721261136 sau  072435117.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.