21 decembrie 2020-04 ianuarie 2021, ora 18:00, online

Expoziția Surreal Worlds – expoziție de pictură, by Dena

Expoziția Surreal Worlds se va desfășura exclusiv online pe pagina oficială a galeriei Cluj Art și va fi cu vânzare, astfel iubitorii de frumos ne pot contacta pentru a stabili detaliile de achiziționare. Vernisajul va avea loc în 21 decembrie, ora 18:00, curator fiind Demostene Șofron.
Despre Surreal Worlds
Surreal Worlds invită publicul iubitor de artă să se piardă într-o călătorie magică prin visele și gândurile artistei. Colecția de tablouri realizate în acrilice pe pânză și cu multă iubire va prezintă o multitudine de emoții și trăiri ale Denei, ascunse în simboluri și într-o cromatică aparte, așternută prin tușe de pensule de diferite dimensiuni și cu diverse intensități, tușe care se îmbină armonios în compoziția finală. Artista se lasă inspirată atât de vise cât și de realitatea gri pe care o trăim cu toții în zilele noastre. Expoziția Surreal Worlds are menirea de a scoate privitorul din cotidian și de a transmite iubire, empatie și visare lumii înconjurătoare.
Despre Dena
Dena Artist este un artist vizual din Brașov, în vârstă de 30 de ani. Dena pictează și desenează încă de la vârsta de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos. În prezent, predă cursuri și ateliere de artă în cadrul Galeriei de Artă Ora0 din Brașov, colaborând și cu diverse școli și centre educaționale, pe partea de arte vizuale. Până la acest moment, Dena are peste 600 de lucrări efectuate si peste 33 expoziții la activ, în țară precum și în străinătate, pregătind în continuare evenimente și expoziții noi și originale, dedicate publicului iubitor de artă. Vă invităm să o cunoașteți!
Expozitia ramane deschisa spre vizitare pana in data de 04 ianuarie 2021.