21 decembrie Colindăm, Colindăm

Concert Paula Seling

Sambata, 21 decembrie 2019, ora 17:00 si 19:00, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11

Pret bilet 84/ 124 lei

Concert Paula Seling – Colindăm, Colindăm

Una dintre cele mai spectaculoase și mai elegante voci din muzica românească, Paula Seling, ajunge la Cluj cu o gală excepțională cu colinde autentice românești și cântece de iarnă.

Show-ul este conceput ca o întâlnire cu toată familia, o celebrare a sărbătorilor care urmează să vină, un moment în care să ne reamintim bucuria de a dărui și a primi.

„În copilărie, Crăciunul era cea mai așteptată sărbătoare. Împreună cu fratele, verișorii mei și copiii unor prieteni de familie, ne puneam la punct repertoriula de colinde și mergeam la colindat. Îmi amintesc că iernile erau foarte grele, cu zăpadă mare și frig, dar asta nu ne împiedica să colindăm tot satul. Și la noi veneau colindători și „hitul” sărbătorilor era “Aseară pe-nserate”, un colind superb  pe care îl cânt și azi, sub forma de „Poveste din Viflaim”.

În timp, am tot înregistrat colinde și, cântând-le, am înțeles că printre lucrurile pe care trebuie să le fac, este să duc povestea nașterii Lui Iisus mai departe, prin colindele pe care le interpretez. Este o sarcină foarte importantă pentru mine, pe care o fac cu toată dragostea. De aceea aștept cu sufletul la gură acest turneu în cadrul căruia voi încerca să ofer publicului toate experiențele trăite în satul de la bunici, în copilărie”, spune Paula Seling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.