21 februarie Discursuri fără zahăr

Duminica, 21 februarie 2016, ora 18:30, Libraria Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53B

Intrarea liberă

 Conferinta Discursuri fără zahăr

Publicul clujean va putea asista la un nou eveniment marca Toastmasters. În cadrul acestui eveniment membrii Toastmasters Cluj vor susține discursuri despre pasiunile lor, fie că e vorba despre pasiunea pentru lectură, alergat, croșetat sau vorbit în public. Clujenii vor avea astfel ocazia să vadă și să audă discursuri ca la carte, să se convingă că vorbitul în public nu e o misiune imposibilă.
Participanții la eveniment vor mai afla care este misiunea unui club Toastmasters și care sunt avantajele implicării într-un astfel de club.

Programul Toastmasters este împărțit în două componente de bază: Comunicare și Leadership. Fiecare membru poate alege să se dezvolte în oricare dintre aceste două direcții, susținând discursuri sau asumându-și roluri în cadrul întâlnirilor săptămânale ale clubului. ”Mulți membri aleg Toastmasters pentru bucuria de a învăța prin implicare și dăruire, pentru că știu că aici vor găsi atmosfera pozitivă și susținerea de care au nevoie. Pentru că a vorbi în public însemnă să înveți cum să faci un lucru serios fără a te lua prea în serios, iar pentru asta ai nevoie de un mediu prietenos. Este un mediu care te ajută să te descoperi și să crești, un colectiv de oameni pasionați și profesioniști.

Fiecare ședință înseamnă ceva nou, ceva de învățat, ceva de reținut, ceva de apreciat!” (Alexandra Oniga, Vicepreședinte Membri al Clubului Toastmasters Cluj) Toastmasters Internațional este o organizație non-profit care facilitează, încă din 1924, dezvoltarea abilităților de vorbit în public și de conducere prin intermediul unei rețele de 13.000 de cluburi din 116 țări. În România există 20 cluburi în orașe precum București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Suceava, Botoșani, Brăila, Oradea, Arad, Satu-Mare și Constanța. Sunteți bineveniți cu toții la evenimentul „Discursuri fără zahăr” pentru a petrece o seară de duminică întrun mediu plăcut şi prietenos, pentru a vedea şi a auzi cum îţi poţi exprima pasiunea pentru un anumită activitate sau afecţiunea pentru o persoană dragă într-un mod nesiropos ori pur și simplu pentru a afla mai multe detalii despre Toastmasters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.