21 februarie Soli Party & Lansare ghid

Marți, 21 februarie 2017, ora 20:00, Fabrica de Pensule, str. Henri Barbusse, nr. 59-61

Soli Party & Lansare ghid

Prezentare și discuție: 20:00

Prezentarea ghidului „Ce faci dacă primești amendă la o manifestație publică? Contestarea proceselor verbale de contravenție”
– Discuție despre importanța existenței unei structuri care susține persoanele ce primesc amenzi la proteste, oferind sfaturi pentru contestarea proceselor verbale în instanță, dar și atunci când procesele se pierd și persoana trebuie să plătească amenda.

Concert: 21:30
– Mihnea (Luna Amară)
– Andi (Toy Machines)

Party: 22:30
– Andrei Puiu (Vinyl DJ)

Strângere de fonduri
– În urma acțiunilor directe și a protestelor pentru Certej și Roșia Montană sau împotriva propagandei anti-avort, între 2012 și 2015 mai multe persoane au luat amenzi contravenționale din partea Jandarmeriei, în Cluj, București sau Deva. O parte dintre aceste amenzi au fost contestate în instanță, dar multe dintre ele au fost pierdute, povara plătirii lor rămânând pe umerii celor ce le-au primit. Momentan, doar din ceea ce cunoaștem, suma totală care trebuie plătită este de peste 12000 de lei.

– Arată solidaritate! Participă la eveniment și susține astfel inițiativa. Intrarea este pe bază de donație liberă, iar toată suma strânsă merge într-un fond de solidaritate.

 Infoshop anti-represiune
– Ghidul în varianta tipărită
– Broșuri despre lupta anti-represiune de la noi, dar și din alte țări.
– Stickere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.