21 ianuarie Cei 3 Purceluși

Duminica, 21 ianuarie 2018, ora 11:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: 35/ 45 lei

Cei 3 Purceluși

Vom începe noul an cu un spectacol jucăuș, cu mult umor și muzică, pus în scenă de Teatrul Excelsior București, cei care ne-au mai încântat cu spectacole ca “Vrăjitorul din Oz” sau “Degețica”.

Cine oare nu cunoaște renumita poveste a celor trei purceluși buclucași?

Scrisă în 1843, povestea a fost adaptată pentru micii spectatori ai zilelor noastre. Acțiunea s-a mutat din pădure într-un parc, unde Piggy – purcelușul artist, Purcy – purcelușul sportiv și Porky – purcelușul constructor se joacă, își trăiesc viața în deplină pace și armonie cu celelalte viețuitoare.

Transformările societății moderne se aplică și poveștii noastre. Lupul, personajul negativ, a devenit antreprenor și încearcă prin toate mijloacele să obțină terenul pe care este amplasat parcul pentru a face afaceri imobiliare care să îl îmbogățească. Interesele meschine ale Lupului vor fi descoperite, el își va pierde prietenii și va fi pedepsit cu închisoarea. Legea și dreptatea, apărate de polițistul Sticlete, se vor instaura din nou în parcul celor trei purceluși.

Ne deschidem inima împreună cu voi, si continuând tradiţia, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta “ARTA de a dărui”, iar valoarea lor, va fi integral donată, Asociatia Alfa Grup, pentru a veni în sprijinul copiilor instituţionalizaţi, prin minunatul lor proiect – Familii de suflet.

Recomandat copiilor de la vârsta de 3 ani pâna la 10 ani.

Durata spectacolului : 1 oră și 10 minute.

Preț bilete : 35 și 45 lei, în funcție de poziționarea locurilor în sală.
Dacă copilașul este ținut în brate, nu este nevoie să îi achiziționați bilet.

Bilete disponibile la Agenția de Teatru, Iulius Mall, Casa de Cultură a Studenților și online pe www.biletmaster.ro si www.eventim.ro.

Ca de fiecare dată, la spectacolele Cortina Events vă așteptăm cu mult drag și bucurie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.