21 ianuarie Extravaganza

Sambata, 21 ianuarie 2017, ora 21:00, Record Bistro, str. C-tin Brâncuși, nr. 85

Pret bilet: 10 lei

Extravaganza cu Dj WicKeD

Dj WicKeD ne umple de energie cu ritmuri Funky, Jazz și Hip-Hop.

Pentru a întregi atmosfera, vom pregăti gustări delicioase și oferte speciale la băuturi.

Despre Dj WicKeD în cuvintele sale:

Respiram hip-hop încă de când eram un puști. Multe gânduri, realități și pasiunea ce-mi curgea prin vene m-au făcut să-mi împart dragostea pentru muzică bună cu alții ca mine. La început, în iarna lui 2003, mi-am unit forțele de MC cu talentul lui Blazon Oneshot și-am evoluat ca trupă locală, în orașul nostru, Cluj-Napoca.

Când am făcut cunoștință cu primul meu platan, știam că ambițiile mele sunt mai mari de atât. L-am descifrat, am învățat și am scos-o la capăt intrând în componența trupei Anexa 1, tot din Cluj. Împreună, ne-am plimbat prin țară și am avut ocazia să împărțim scena cu mai marii industriei hip-hop – Paraziții, Da Hood, pentru că eram buni și ne doream să urcăm și mai sus de atât.

Vara lui 2004 mi l-a adus pe Dj Oxi, căruia și azi îi sunt recunoscător că mi-a dezvăluit secretele meseriei mele, îndrumându-mă către descoperirea mea ca adevărat artist.

Anul 2005 a făcut ca Puya să-mi remarce statutul de luptător pe scena de hip-hop din țară. Tot mai multe concerte susținute împreună dar și prietenia, m-au transformat, în cele din urmă, în membru oficial al familiei Sișu și Puya, odată cu apariția pe piață a labelului Scandalos Music, urmată de compilația ,,Sud Stil Party”.

Cuprins de energia primăverii, în 2006, am avut ocazia să le fiu camarad de concert și celor de la Moromeții, când am fost stăpân pe platane în turneul lor național.

Am luptat, am evoluat și m-am târât pe coate până să ajung sus. Iar în prezent, munca mea în domeniul muzical se definește ca substanța ce amplifică versurile pline de conținut ale lui Puya.

Și bineînțeles, ca să ajung aici, am avut nevoie de oameni deosebiți cu care să colaborez și care să-mi ofere inspirație. Așa că spun un sincer ,,mulțumesc” lui Dj Oxi, Cabron, Verbal, C.I.A., Bibanu mixXl, 1Q Sapro (Moromeții), Vescan, Blazon Oneshot, Click (Camuflaj), David L., Don Baxter, Cumicu, Ais De Chef, Personal, Mahia Beldo, Doddy, Guess Who și multor altora pe care vă port în suflet.

https://soundcloud.com/nicula-danie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.