Vineri, 21 iulie 2023, ora 10:00, Castelul Banffy, com. Bonțida, Cluj

Pret bilet: de la 75 euro/ zi 

Electric Castle 9 – Ziua 3                  Electric Castle 9 – Ziua 3 

Organizatorii Electric Castle își respectă promisiunea de a oferi distracție maximă pe toată perioada celor 5 zile de festival. Programul de pe cele 12 scene este completat de întâlniri cu personalități din film și jurnalism, un Anti-Mall ce găzduiește viziuni proaspete în designul vestimentar și zeci de activități. Toate pentru o experiență EC completă.

Electric Castle 9 - Ziua 2

Printre artiștii zilei a 3-a se numără: Iggy Pop, Pendulum, The Chemical Brothers.

Programul complet al acestei zile il gasiti aici.

Peste 120 de autobuze și trenuri, cu plecări din jumătate în jumătate de oră, sunt opțiunile pe care organizatorii le pun la dispoziție pentru a limita utilizarea autoturismelor. Cei care aleg, totuși, să vină cu mașina sunt încurajați să-și ia și prietenii cu ei, organizatorii oferind acces gratuit în parcare pentru mașinile cu toate locurile ocupate și anunțând premii speciale pentru pasageri.

Pentru sesizări legate de transport există un chat dedicat pe whatsapp, la numărul +40 749 863 286.

Participanții sunt încurajați să parcurgă ghidul EC unde pot găsi inclusiv cele mai bune ore pentru a porni spre festival, pentru a evita aglomerația, informații despre obiectele ce sunt permise în aria evenimentului și măsurile gândite pentru siguranța publicului.

Toate biletele de tren, autobuz, parcare pot fi cumpărate online, pentru a scuti participanții de timpi de așteptare la ghișee. Electric Castle este un festival cashless, plățile fiind făcute cu brățara de festival.

Cu peste 300 de artiști în line-up, provocarea principală a fiecărei ediții este de a nu rata cele mai așteptate concerte. Pentru asta dar și multe alte informații utile (harta festivalului, punctele de prim ajutor, vendors, activități etc.) există aplicația EC. Aceasta permite organizarea programului pe ore, notificând începerea show-urilor selectate. Tot din aplicație, participanții pot afla când încep cele mai interesante activități de la festival și își vor găsi mult mai ușor mașina în parcare datorită opțiunii Find My Car.

Varietatea e prezentă și când vine vorba de gastronomie, căci pe lângă preparatele preferate, adică burgeri, pizza și paste, cele peste 35 de restaurante vor satisface toate gusturile. Zona de grill rămâne varianta ideală pentru cei care vor să-și pregătească singuri mâncarea, iar cei care preferă să vadă o sesiune de cooking a unui chef sau a unuia din artiștii din line-up, o vor putea face la Tazz FoodStage.

Electric Castle 9 - Ziua 2

EC Talks by E.On propune, și în acest an, dezbateri cu personalități de top.

Anti-Mall este locul în care festivalierii pot testa originalitatea în creații vestimentare. Branduri și designeri precum Retro Future, OTOTO, Porc, Hamza, Diana Marin, Tito Atelier, MINDTHEGAP sau Koja Concept vin cu soluții pentru cei ce caută un look altfel.

De asemenea, copiii vor fi așteptați cu jocuri și activități dedicate, în timp ce tinerii vor găsi cele mai cool produse streetwear în zona specială Youth 21, de la Drip Stage.

Electric Castle 9 – Ziua 3