21 iulie Între cer și pământ

Între cer și pământ

Joi, 21 iulie 2022, ora 18:30, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuită

Clubul de Carte – Între cer și pământ, Jón Kalman Stefánsson  Între cer și pământ

Ne dăm întâlnire la Bookstory pentru a discuta despre romanul „Între cer și pământ”, de Jón Kalman Stefánsson. Canapeaua albastră ne așteaptă (din nou)!

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea și joi ne vedem la Bookstory, pentru discuții față în față. Intrați în librărie și coborâți scările (întrebați librarii dacă nu știți unde sunt scările).

Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.

Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Achiziționați cartea de la Bookstory cu 10% reducere! Trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea în librărie.

Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, dar #spoilers!

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!
Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea sau două  buymeacoffee.com/aivimediahub Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.