21 iunie Atipic Beauty

Marti, 21 iunie 2016, ora 19:00, Casino Centru de Cultură Urbană, Parcul Central

Intrarea libera

Atipic Beauty – a 9-a ediție

12 fete frumoase imobilizate în scaune cu rotile vor prezenta creații vestimentare semnate de designerii români, în cadrul celei de-a 9-a ediții a proiectului Atipic Beauty, organizat de asociația Open Your Heart și agenția de turism Wens Travel. Atipic Beauty este un eveniment de modă, care își propune să promoveze în mod constant imaginea persoanelor cu handicap locomotor din România, prin înlăturarea ideilor preconcepute despre dizabilitate.

Atipic Beauty (2)

Cele 12 fete în scaune cu rotile vor fi însoțite pe podium de 12 persoane publice, în dorința de a elimina barierele din societatea românească și de a crea ideea de coeziune și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități. În plus, pentru prima oară în cadrul evenimentului se doreşte strângerea de fonduri pentru achiziționarea de scaune cu rotile pentru participantele seriilor precedente.

Atipic Beauty (3)

”Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Chiar dacă societatea românească nu este pregatită încă să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi, noi ne-am propus să ne continuăm eforturile de promovare. Clujul este un oraș în care am fost mereu primite cu căldură și ne-am simțit extraordinar”, a declarat Magda Coman, președinta asociației Open Your Heart. Inițiatoare a proiectului, Magda Coman este un fost model profesionist care, în urma unui accident, a ajuns să trăiască viața în scaun cu rotile.

Atipic Beauty (1)

Evenimentul este prezentat de Iuliana Tudor și va fi întregit de un miniconcert susținut de Maria Radu.

Colaborarea designerilor în proiect manifestă dorinţa acestora de a redefini ideea de frumuseţe şi perfecţiune prin realizarea unor ţinute pentru persoanele cu dizabilităţi, urmărindu-se astfel schimbarea ideilor preconcepute vizavi de aceste persoane.
Clujenii sunt invitați să ia parte la un eveniment emoționat, o adevărată lecție de viață în care frumusețea interioară este cea care contează cu adevărat.

Atipic Beauty (4)

Donatiile sunt incurajate

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.