21 iunie Ecstatic Dance

Vineri, 21 iunie 2019, ora 18:00, Urania Palace, str. Horea, nr. 4

Pret bilet: 50 lei

Ecstatic Dance – summer edition

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare, de reconectare la propriul corp și la lumea noastră interioară. Dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la trăiri și emoții pe care nu le accesăm tot timpul sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

Începem cu niște exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore de dans ecstatic, pe parcursul cărora muzica  este singurul nostru ghid, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de sentimente și  senzații. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica live de relaxare ne invită spre conștientizarea și asimilarea experienței avute.

Important: Pentru o avea o experiență cât mai autentică, ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului nu se consumă alcool, tutun și droguri.

Programul serii:

18:00  Doors open

18:15 – 19:00  Body warm-up

Opening circle

19:15 – 21:15  Ecstatic Dancing, a musical journey by Razvan Krivach (clarObscura)

21:15 – 21:45  Musical cool down by Răzvan Krivach

Closing circle

Nu este nevoie de experiență în dans.

Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică. Să îți aduci haine comode și nu uita de apă!

1+1: 90 lei (vino împreună cu un prieten / o prietenă pentru a beneficia de reducere – menționează numele persoanei în formularul de înscriere)

Pentru a participa, te rugăm să completezi acest formular: https://forms.gle/yCViCUmvYYXNksva9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *