21 mai ATU Consulting

Luni, 21 mai 2018, ora 18:30, Cărturești Platinia Mall, Calea Mănăștur, nr. 2

Intrarea liberă

Luni de poveste – ATU Consulting

Am pregătit un nou atelier Luni de poveste… la Cărturești. O vom întâlni pe Cosmina CÂMPEAN, iar timp de două ore vom vorbi despre carieră și vom vedea cât pot fi de diferite „rețetele” pentru acest drum.

Ce vrei să te faci când ești mare? De câte ori ați răspuns acestei întrebări? Și de câte ori ați dat același răspuns? De câte ori ați dat răspunsuri cu profesii „celebre” când, de fapt, răspunsul era: „Habar nu am ce vreau!”? Haideți să scriem împreună rețeta unei cariere împlinitoare și să vedem de ce ingrediente avem nevoie, fiecare pentru rețeta lui.

Aduceți-vă șorțurile! În 21 mai se gătește!

Cosmina CÂMPEAN are experiență solidă într-o companie multinațională în ceea ce privește orientarea și relația cu clienții. A început să activeze ca trainer organizând traininguri interne, iar în 2015 s-a certificat ca formator. S-a alăturat Echipei ATU și livrează traininguri de Excel și programe personalizate de Customer Care. Este o fire pozitivă și își dorește să-și rafineze în mod continuu competențele și abilitățile de comunicare pentru a transmite informația într-un mod interactiv și atractiv.

Intrarea la atelier este liberă în limita locurilor disponibile. Pentru participare, te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6vxcw9XhQa7D0oG4OOVh7vcnnYpnYmyvXSwZusqIwzlHm7Q/viewform

Te așteptăm cu mare drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.