Duminică, 21 martie 2021, ora 19:00, online

Acces gratuit

Harababura roz-albastră – spectacol înregistrat

Harababura Roz Albastră este un spectacol pentru copii care îi poartă pe micii spectatori într-o lume nu foarte îndepărtată de a lor, dar care e, totuşi, o lume în care şi cele mai neaşteptate dorinţe se împlinesc dacă sunt auzite de cine trebuie, o lume în care greşelile sunt încurajate, şi nu blamate, o lume unde învăţăm importanţa diversităţii. Participând la acest spectacol învăţăm că „important” nu e un cuvânt universal-valabil, că ceea ce e important pentru mine poate fi mai puţin important pentru altcineva, că lumea e plină de milioane de culori frumoase, care aşteaptă să fie descoperite şi că avem nevoie doar de puţină deschidere pentru a le vedea.

de Dorina- Grațiela Aolăriți
regia: Palocsay Kisó Kata

Spectacol recomandat copiilor 4+

Spectacolul face parte din focusul pe teatru pentru copii din programul Retrospectiva 7, prin care ne propunem să dezbatem principalele direcții ale Reactorului din primii 7 ani de activitate.

Biletele pentru evenimente sunt online, pe Eventbook. Harababura roz-albastră

La fel ca în ultimele luni, accesul la evenimente este gratuit, dar ne puteți susține cumpărând un bilet în valoare de 25 sau de 50 de lei. Susținerea sau SuperSusținerea voastră înseamnă enorm pentru colectivul Reactor