21 noiembrie Doi prieteni salvează lumea

Doi prieteni salvează lumea

Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 19:00, online

Minitexte – Doi prieteni salvează lumea, de: Vladu Maria Bianca

”Doi prieteni salvează Lumea” de Vladu Maria Bianca
Ursache și Mormorică decid să ceară opinia unui specialist în legătură cu un nou virus ce se răspândește prin lume. Cei doi află că atunci când avem puțină grijă și empatie față de cei mai puțin puternici ca noi, nu e nimic ce nu putem rezolva!
”Doi prieteni salvează Lumea” e un text despre prietenie și conștientizarea faptului că noi cu toții suntem mai puternici dacă reușim să îi protejăm pe cei mai slabi dintre noi.

regia: Raul Coldea

Vladu Maria Bianca
Deși are doar 7 ani, Bianca are multe motive să fie mândră de ea însăși. Pentru ea pictura și scrisul nu sunt doar simple hobby-uri, ci activități serioase, ce i-au atras chiar și câteva premii de-a lungul timpului. Pe lângă povești și poezii publicate și expoziții de pictură, Bianca se poate lăuda și cu experiența sa de mim în cadrul Caravanei ”Clipe de copilărie” din orașul său natal, Tulcea.

Episodul poate fi vizionat în premieră, sâmbătă, aici: https://bit.ly/2UDs5zR

“Minitexte. Cuvinte de copii” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.